WORDPRESS WORKSHOP

WordPress Workshop i vante rammer

Trods det faktum at WordPress er et af de mest brugervenlige CMS systemer til hjemmesider, og webshops, så er det næsten umuligt at have styr på alle funktioner som almindelige bruger.

Derfor tilbyder jeg at afholde Workshop i WordPress – uanset om det er første gang i stifter bekendtskab med WordPress, eller i allerede er brugere og genre vil blive bedre. Et kursus kursus består normalt af nogle faste rammer, og en køreplan for hvad man skal nå igennem. Sådan er det ikke hos mig, her er der sat tid af til en grundig foranalyse af netop jeres WordPress side, og et kursus som er skruet sammen efter jeres behov og niveau.

Jeg er ikke bange for at komme rundt i landet, så trods det at min base er centralt på sjælland, så har jeg flere gange været i det jyske, på fyn og sågar i Oslo for at afholde workshops (Merpris på 1000,- til transport).

Skræddersyet WordPress Workshop til virksomheder

Min erfaring er at deltagerne på en workshop får mest ud af undervisningen, hvis de er i vante rammer – eller noget som ligner. Derfor anbefaler jeg også at kurset afholdes i egne lokaler, eller ligende tæt på, således at deltagerne ikke skal bruge “mental” energi på at omstille sig og forholde sig til nye rammer.

Et par uger inden kurset, tager vi en telefonisk brief på 20-30 minutter, hvor jeg høre lidt om jeres behov og forventinger. Ud fra dette, sammen sætter jeg et program for dagen.

Typisk dukker der et par spørgsmål op i ugerne efter, og disse kan fremsendes på mail uden yderligere omkostninger.

Hvem er jeg – og hvorfor?

… det er nogle gode spørgsmål, så lad mig gøre mit bedste for kort at besvare dem her.

Mit navn er Kenneth, og jeg har arbejdet med WordPress fra før, iPhonen blev opfundet.

De seneste 10 år har jeg hjulpet virksomheder med online markedsføring samt udvikling af hjemmesider. Gennem mine tusindvis af timer i backenden af WordPress-hjemmesider, har jeg siddet med stort set alle fejl, man kan støde på med en WordPress-hjemmeside.

Derfor kan jeg også hurtigt løse fejl. Og det kommer dig til gode!

Eksempel på WordPress Workshop

9995 KR + Moms
  • Telefonisk brief inden kursus, så vi kan tage udgangspunkt i jeres side
  • Inkl. 30. minutter telefon eller email konsultation efterfølgende
  • Kopi af jeres side på en testserver, som kan bruges på dagen
  • Typisk fra 9.00 til 15.00 (inkl. 30 min frokost)
  • Afholdes i hele landet (hos jer)
INDHENT EN PRIS PÅ DIN OPGAVE!
UDFYLD FORMULAREN, ELLER RING TIL MIG PÅ 42 48 48 78
Scroll to Top