WORDPRESS SUPPORT

WordPress Support - Få din egen WordPress-konsulent

Leder du efter en ekspert i WordPress Support? Så er du havnet det rette sted! Jeg yder alle slags WordPress support og har mange års erfaring indenfor det. Uanset om du har brug for hjælp til implementering, kodning, fejlretning eller noget fjerde, står jeg klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

WordPress support dækker over et bredt felt. Jeg har erfaring med rigtig mange forskellige typer opgaver. Udover klassisk WordPress support kan jeg hjælpe dig, hvis du skal i gang med at stable en hjemmeside på benene – måske med et WordPress Kursus

Det tilbyder jeg

Når du hyrer mig til at hjælpe dig med WordPress support, gør jeg altid mit bedste for at give min viden videre. På den måde håber jeg at kunne ruste dig til at drive din hjemmeside bedst muligt i fremtiden. Hvis der opstår problemer efterfølgende, er du altid mere end velkommen til at kontakte mig. 

Disse opgaver (og mange flere) løser jeg

  • Implementering
  • Kodning
  • Fejlretning
  • Opsætning af skabeloner
  • Rådgivning
  • Hacket WordPress-hjemmeside

Derudover har jeg også erfaring med at lave hjemmesider. Hvis du skal oprette en ny WordPress-hjemmeside, kan du hyre mig, så du kommer bedst muligt af fra start. 

Jeg er også specialiseret i online markedsføring, herunder SEO, Google Ads og reklamering på Facebook. Har du brug for hjælp til nogle af disse ting, er jeg også klar til at hjælpe. 

Hvem er jeg?

Jeg hedder Kenneth Koustrup og har de seneste 10 år udført adskillige opgaver for små såvel som store firmaer indenfor WordPress support. Jeg har tusindvis af timers praktisk erfaring med systemet, og det gør mig til en slags “senior” WordPress konsulent. 

Når du hyrer mig, kommer min erfaring og professionelle viden dig og din virksomhed til gode. Jeg er specialiseret i WordPress og online markedsføring. Har du brug for hjælp til at løse en hvilken som helst opgave indenfor de felter, er jeg den rette mand til opgaven!

Jeg arbejder både onsite og remote

Når jeg skal yde WordPress support, arbejder jeg både onsite og remote. Når jeg er onsite, er jeg fysisk til stede, så vi kan snakke ansigt til ansigt om arbejdet og de forskellige opgaver. Det er typisk en fordel, hvis der er tale om større og omfattende opgaver. 

Jeg kører gerne ud til dig, også selvom det ikke lige er rundt om hjørnet. Det kan vi snakke meget mere om, når vi skal forhandle en aftale på plads.

Størstedelen af opgaverne med WordPress support kan dog løses remote. Det betyder, at jeg ikke er fysisk til stede. På den måde slipper du for de omkostninger, der er ved at skulle have en person siddende fysisk. I stedet kan vi klare det meste over Skype eller Teams, hvilket fungerer i langt de fleste tilfælde.

Så meget koster det

Hvor meget koster det at hyre WordPress Support? Det afhænger selvfølgelig af opgaven. Jeg tager 895 kr. + moms pr. påbegyndt time. Hvis du ikke vil hyre mig på timeløn, kan vi aftale en fast pris på den givne opgave, inden vi går i gang. På den måde slipper du for at blive ubehageligt overrasket. 

Du kan få en billigere pris ved at købe et klippekort. Her er timelønnen den samme. Til gengæld regner vi pr. påbegyndt kvarter. 

Jeg plejer at sige, at jeg er billigere end de dyreste og dyrere end de billigste. Til gengæld får du altid noget for pengene. Jeg kan løse stort set alle opgaver, og hvis der er noget, jeg af en eller anden grund ikke kan løse, har jeg også et stort netværk bag mig til at hjælpe. Du er altså altid sikret den optimale WordPress support. 

Kontakt mig allerede i dag

Hvis det lyder som noget for dig, så skal du ikke tøve med at kontakte mig. Du kan kontakte mig på telefonnummeret +45 42 48 48 78. Det er den måde, du hurtigst får fat på mig. Du kan også kontakte mig på mailen kek@wp-assistance.dk eller ved at udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden. 

Jeg er klar til at svare på spørgsmål eller drøfte mulighederne for et samarbejde!

INDHENT EN PRIS PÅ DIN OPGAVE!
UDFYLD FORMULAREN, ELLER RING TIL MIG PÅ 42 48 48 78

Spørgsmål og svar om WordPress Support

Herunder kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål om WordPress Support.

Det er meget forskelligt, hvor lang tid det tager at løse en opgave. Hvis du har et mindre problem, som du skal have hjælp til, kan jeg oftest gøre det på under et døgn. Hvis du hyrer mig til større opgaver med WordPress support, tager det selvfølgelig længere tid. 

I tilfælde af at du bliver hacket eller har brug for akut hjælp af en anden årsag, er jeg altid klar til at kigge på opgaven med det samme. 

WordPress er et system, som du bruger, når du skal oprette en hjemmeside. WordPress tilbyder et smart og enkelt system, hvilket gør det så populært. Faktisk står WordPress for over 30% af alle de hjemmesider, som findes. 

Det er både små og store virksomheder, som bruger WordPress. Blandt nogle af de største og mest kendte kan nævnes CNN og White House. 

Selvfølgelig kan der være opgaver, jeg ikke kan løse. Her er det dog en fordel, at jeg har et stort netværk af fagfolk – både i Danmark og globalt. Hvis der er noget, som rækker ud over mine evner, vil jeg række ud i mit netværk, og så kan vi forhåbentlig finde en løsning på den måde. 

Ja, det gør jeg. Hvis du gerne vil have mig til at lave din WordPress hjemmeside, er det også noget, som jeg gør mig i og har stor erfaring med. Hvis du gerne vil se noget af mit tidligere arbejde, er du velkommen til at kontakte mig. Så kan du få en idé om, hvad jeg tidligere har lavet. 

Prisen på WordPress support er varierende. Hvis du hyrer mig på timeløn, tager jeg 950 kr. plus moms pr. påbegyndt time. Alternativt kan vi aftale en pris på en fast opgave, inden vi går i gang. Kontakt mig for at høre mere!

Ja, det har jeg. Klippekortet er på 10 timer. Timelønnen er den samme, altså bliver kortet 8500 kr. + moms. Til gengæld regner vi pr. påbegyndt kvarter og ikke pr. påbegyndt time. På den måde kan du altså bringe prisen ned ved at købe et klippekort. 

Hvis du køber et klippekort, bliver det koblet op på systemet Effihub. Det får du et login til. På den måde kan du altid følge med i forbruget af klippekortet. 

Scroll to Top