fbpx

WORDPRESS SERVICEAFTALE

WordPress Serviceaftale (også med fri support)

WordPress er lidt som en bil.
Motoren skal smøres, for at den kan blive ved med at køre, så hjulene dreje.

Nogle bilejere fortrækker at stå hjemme i garagen, og selv smører motoren – mens andre vælger at lade værkstedet om opgaven, da det giver en bedre tryghed at det er en opdateret fagperson som håndtere opgaven.

På samme måde er det med din WordPress hjemmeside.
Du kan godt selv smøre den, men spørgsmålet er om det kan betale sig ift. den tid som du skal bruge.
Jeg håndtere flere hundrede WordPress sider, og er derfor hele tiden opdateret på hvilket plugins som udgør en sikkerhedsrisiko, og hvilke som blot skal opdateres.

Ønsker du at bestille min WordPress serviceaftale, så er det blot at udfylde formularen herunder, eller du kan skrive på hello@wp-assistance.dk

Spørgsmål & Svar til WordPress Serviceaftale

Herunder finder du de mest almindelige spørgsmål, og svar på samme. Er der noget som du mangler svar på, så skrive blot på hello@wp-assistance.dk

 

Vilkår for aftalen (Keep it simple)

  • Priserne et ex. moms.
  • Betaler du forud for et år, så spare du oprettelsesgebyret.
  • En aftale – et website (flere websites – flere aftaler)
  • Du betaler månedsvis forud. Ønsker du ikke at forlænge din aftale, så skriver du blot til mig inden måned er gået.

 

Hvorfor er support og opgaveløsning kun på email?

En stor del af mine kunder, betaler for deres opgaver på timebasis. Hvis min telefonen ringer flere gange om dagen, afbrydes jeg i disse kunders opgave, og det er jo ikke fair over for dem. Derfor har jeg lavet mine service pakker som er en god og billig måde at få hjælp på – hvis man kan bruge email 🙂

 

Er der virkelig ubegrænset support?

Som du måske har læst, så har min Premium pakke til 599,- + moms pr. mdr. ubegrænset WordPress hjælp.

Det betyder at du kan sende mig en mail med spørgsmål eller mindre opgaver, og så løser jeg dem for dig. Det sker typisk indenfor 1-3 hverdage efter du har sendt mail.

Min “ubegrænset hjælp til WordPress” kan sammenlignes med en buffet. Du har ad libitum, men du må ikke tag mad med hjem – og det er høfligt at gemme til andre. Kort sagt, alt med måde.

 

Eksempel på opgaver som er omfattet:

Mindre ændring af tekster eller billeder, installering og opsætning af plugins, fjernelse af spam, optimering af sikkerhed, besvarelse af spørgsmål – og mange andre ting.

 

Eksempel på opgaver som IKKE er omfattet:

Kodning af plugin, opsætning af ny hjemmeside, grafiske arbejde, søgemaskineoptimering, opsætning af landingpage – og andre opgaver som tager længere tid end 30 minutter.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN OPGAVE!
UDFYLD FORMULAREN, ELLER RING 42 48 48 78