WordPress Programmør

Hvad er en WordPress Programmør? ​

Når man hører ordet programmør, er der mange som får associationer til en person i jakkesæt som står og siger en masse klogt.

Sådan er det faktisk sjældent med en WordPress programmør. Nuvel kan vi sagtens klæde os pænt på og gør det ofte også, men mest af alt så er vi IT-folk, programmører eller nørder om du vil.

Der findes 2 typer WordPress programmør. Den ene er ham som blot programmerer og er skarp på den tekniske del og den anden er ham som har en mere projektorienteret rolle – jeg har erfaring med og kan udfylde begge roller.

Hvem er jeg?

Mit navn er Kenneth Koustrup og jeg har arbejdet med WordPress i over 10 år – derfor vil jeg betegne mig selv som senior programmør indenfor området.

Min interesse for WordPress startede via mit arbejde med online markedsføring. Langsomt men sikkert, fik jeg øjnene op for løsningen og der gik ikke længe, før jeg besluttede mig for at fordybe mig i de muligheder der ligger i at bruge WordPress. Det er nu blevet til over 10 års arbejde med WordPress og jeg er stadig begejstret for den fleksibilitet og brugervenlighed man får og som man kan tilbyde sine samarbejdspartnere.

Jeg har kunder i hele Danmark (og faktisk også et par stykker udenfor). Det meste kan vi klare på Teams / Skype men udover dette, er det vigtigt for mig at kigge forbi til en kop kaffe en gang imellem. Her kan vi tage en status på samarbejdet og få en snak om, om der er behov for nye tiltag eller om vi skal fortsætte som tidligere.

WordPress Hjælp
Få et uforpligtende tilbud.
Udfyld blot formularen herunder, eller ring på 42 48 48 78

Hvad kan jeg?

Jeg dækker det meste af WordPress området. Du kan få en helt frisk WordPress installation, jeg kan opdatere din eksisterende inkl. diverse plugins etc eller jeg kan udvikle specielle plugins og løsninger alt efter behov.

Jeg støder fra tid til anden på tekniske udfordringer, der ligger uden for mit kompetenceområde. Her har jeg heldigvis et stort netværk at trække på, både herhjemme og i udlandet.

Sådan arbejder jeg

Når du sender mig en forespørgsel, så vender jeg ofte tilbage inden for få timer med et estimat på opgaven.

Bliver vi enige om et samarbejde, så får du en forventet dag for hvornår jeg kan levere din opgave. Er det en haster som f.eks. et hacket website eller lign., så tager jeg mig naturligvis af det med det samme! Skulle der mod forventning ske en forsinkelse, så får du naturligvis besked med det samme – det sker dog heldigvis meget sjældent.

Pris – Det koster en Senior WordPress programmør

Jeg tager 895 kr. + moms pr. påbegyndt time.

Laver vi et længevarende samarbejde kan vi aftale en klippekortsordning: timeprisen er den samme, men der afregnes i stedet pr. påbegyndt kvarter.

Lær at bruge WordPress – hyr en WordPress Konsulent

Næsten alle kan lære at bruge WordPress.

Der findes et utal af større virksomheder som bruger WordPress. Det gør blandt andet CNN, White House og man flere.

Hvis du hyre mig som WordPress Konsulent, så vil jeg gøre mit absolut bedste for at du lære WordPress at kende – og ellers kan du jo altid kontakte mig efterfølgende og få hjælp.

Onsite – eller remote

Der er mange måder at hyre en WordPress Konsulent på.

Har du brug for en som sidder ved siden af dig, så kaldes det onsite eller on location – hvilket faktisk bare er den engelske oversættelse af “på stedet”.

Vil du derimod have fat i en som blot laver arbejdet, og hvor du ikke har udgifter til at have vedkommende siddende, så er det blot remote – som igen, bare er en oversættelse af “Fjern”.

Jeg har flest opgave hvor jeg arbejder remote, men specielt på større projekter sidder jeg ofte et par dage hos kunderne når de skal gå i luften med ny hjemmeside eller ligende – ganske enkelt fordi det er nemmere at koordinere face to face.

Scroll to Top