WordPress Hjemmeside

Ny WordPress hjemmeside

Står du overfor at skulle have en ny hjemmeside, og har du undersøgt tingene en smule selv, så er du med garanti stødt på “WordPress”.

Verdens mest benyttede hjemmesidesystem.

Og det er ikke tilfældigt. Som et “open source” system er alle i stand til at udvikle og arbejde videre med det originale system. Det betyder, at det konstant bliver opdateret. At der hele tiden udvikles nye udvidelser og mulighederne med WordPress hjemmesider kun bliver større og større.

En hjemmeside, som Google elsker

Når du har en hjemmeside, skal du gerne have nogle besøgende. I manges tilfælde kommer størstedelen af disse besøgende fra Google.

Derfor er det uhyre vigtigt, at man har en hjemmeside, som Google kan finde – og er nem at finde for dine kunder på Google.

Med WordPress har du den perfekte platform, der rent teknisk er bygget sådan op, at Google nemt kan indlæse alle sider og sikre, at du kan findes på søgemaskinen. I takt med at du får mere indhold på din hjemmeside, så kan du også begynde at optimere din hjemmeside til Google. Det er det, som man kalder SEO.

Så nemt kommer du i gang med din nye hjemmeside

Det skal ikke være en lang og kludret proces for dig at komme i gang med din nye WordPress hjemmeside.

Når du kontakter mig, sker der følgende:

  1. Vi tager en grundig snak om jeres forretning. Jeres kunder. Og ikke mindst jeres ydelser.
  2. Herefter går jeg i gang med jeres hjemmeside. Så snart den første demo er klar, får I lov at give jeres feedback, og jeg retter til herefter.
  3. Når jeg har rettet alt til, og I er glade, er I ellers klar til at gå i luften.

Efterfølgende skal I i gang med at lægge indhold på såsom tekster og billeder. Begge dele er naturligvis også noget, jeg kan assistere jer med, hvis I ønsker dette.

Som sagt er WordPress et system, som alle og enhver kan formå at arbejde i bagefter.

Mobilvenlig hjemmeside, du nemt selv kan redigere

Nu om dage er det rettere tilfældet end undtagelsen, at mere end 50 % af den trafik, der kommer til en hjemmeside, er fra mobilen.

Derfor er det alfa og omega, at ens hjemmeside ser mindst lige så godt ud på mobilen som på computeren.

Når jeg udvikler WordPress hjemmesider, så arbejder jeg ud fra princippet “mobile-first”.

Altså at jeg udvikler hjemmesiden med mobilen som 1. prioritet – for derefter at udvikle den til computerskærme bagefter.

Ingen skjulte bindinger eller sjove kontrakter hos mig

En ting skal være sikkert. Når du arbejder sammen med mig, så spiller jeg med åbne kort og uden sjove klausuler og andre ting. Jeg er en ærlige købmænd, der blot ønsker at hjælpe mine kunder med at tjene flere penge på deres forretning.

Du får fra start en personlig kontakt med mig, så er du i tvivl om noget, eller har du nogle spørgsmål, er jeg ikke længere væk end et opkald på telefonen eller en e-mail. Det er sådan, jeg mener, at man skal drive en forretning.

Du skal heller ikke efterfølgende betale os for at have din hjemmeside. Når du køber en WordPress hjemmeside hos mig, så får du fuldt ejerskab.

Jeg kan herefter hjælpe med at hoste, lave opdateringer og back up af hjemmesiden – men det er bestemt ikke et krav.

Hjemmesidens endelige pris kommer an på en række af parametre. Uanset hvad den endelig pris ender på, vil jeg altid fakturere 50 % af beløbet, før arbejdet påbegyndes – og 50% når arbejdet er fuldført.

Skal vi snakke sammen om din hjemmeside?
Er du nået så langt her, er det næsten en skam ikke også at tage det næste skridt. Udfyld formularen nedenfor eller ring mig op på 42 48 48 78. Så tager vi en snak om, hvordan du kan få succes med en ny hjemmeside.

Hvem er jeg – og hvorfor?

… det er nogle gode spørgsmål, så lad mig gøre mit bedste for kort at besvare dem her. Mit navn er Kenneth, og jeg har arbejdet med WordPress fra før, iPhonen blev opfundet.

De seneste 10 år har jeg hjulpet virksomheder med online markedsføring samt udvikling af hjemmesider.

Min erfaring kommer dig til gode, når vi sammen skal finde ud af hvordan din nye hjemmeside skal se ud.

Scroll to Top