WORDPRESS HJÆLP

WordPress er verdens mest benyttede CMS (Content management system) – og det er med god grund. Det er fantastisk nemt at give sig i kast med, det koster som udgangspunkt ikke noget, og selv en nybegynder vil kunne sætte en hæderlig hjemmeside op.

Desværre, ligesom med alt andet, opstår der også problemer, når man arbejder med WordPress. Nogle problemer kan man nemt Google sig ud af, mens andre kræver mere professionel hjælp. Hiver man fat i et konsulenthus eller en programmør, kan det ofte resultere i regninger på flere tusinde kroner.

… den udfordring har jeg selv oplevet flere af mine kunder stå med, og det problem vil jeg gerne til livs.

Få din egen WordPress-konsulent

Her i biksen er det mig, og kun mig, der sidder med opgaverne. Det har den fordel, at manden du snakker med, er den selvsamme, der løser opgaven. Du skal derfor ikke bekymre dig om dyre mellemled, der både gør prisen større og processen langsommere.

Når du arbejder sammen med mig, får du altid min ærlige mening – og jeg sætter en dyd i at være proaktiv og komme med forbedrende forslag, der kan hjælpe din forretning med at få endnu mere online succes.

Et samarbejde med mig kan sammensættes på forskellige måder. Det kan være en månedlig aftale, en klippekortsløsning eller blot ad hoc-opgaver. Det afhænger af, hvad der passer bedst til netop din forretning.

Hvem er jeg – og hvorfor? 

… det er nogle gode spørgsmål, så lad mig gøre mit bedste for kort at besvare dem her.

Mit navn er Kenneth, og jeg har arbejdet med WordPress fra før, iPhonen blev opfundet.

De seneste 10 år har jeg hjulpet virksomheder med online markedsføring samt udvikling af hjemmesider. Gennem mine tusindvis af timer i backenden af WordPress-hjemmesider, har jeg siddet med stort set alle fejl, man kan støde på med en WordPress-hjemmeside.

Derfor kan jeg også hurtigt løse fejl. Og det kommer dig til gode!


Få hjælp inden for 24 timer – priser startende fra 149 kr.

Har du nogle smårettelser, der skal fikses, hjælper jeg dig effektivt og hurtigt. Om det er noget tekst, der skal rykkes, et billede der skal sidde et andet sted, eller blot et simpelt problem du gerne vil have løst hurtigt, løser jeg det for dig.

Er din WordPress Hacket? 

Når man sidder med en WordPress-hjemmeside, som der findes uendelige plug ins til, kan det desværre ske, at hjemmesiden kan blive hacket.

For en forretningsdrivende, hvis forretning er baseret på sin online tilstedeværelse, er dette mere end kritisk.

Heldigvis kan jeg hjælpe dig og sørge for, at du igen er kørende inden for 24 timer. Den efterfølgende måned vil jeg holde øje med din hjemmeside og sikre, at vi holder de ubudne gæster væk.

Få en fast serviceaftale 

Jeg tilbyder en serviceaftale, hvor jeg holder øje med hjemmesiden og servicerer den løbende. Det vil sige, at jeg blandt andet:

  • Tager daglig backup
  • Opdaterer WordPress, Plugins og tema
  • Holder øje med hackerangreb

Med en serviceaftale kan du altså læne dig tilbage og vide, at din hjemmeside er i trygge hænder – selv hvis ubudne gæster prøver at komme ind.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN OPGAVE!
UDFYLD FORMULAREN, ELLER RING TIL MIG PÅ 42 48 48 78

Spørgsmål og svar om WP Assistance

Herunder kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål.

Det kommer an på hvad du skal have WordPress hjælp til.

Hvis du ønsker en opgave løst på ren timepris, så er den 850 kr. + moms.

De fleste vælger dog at få et fastpris tilbud fra starten, så der er sikret.

Ja, det kan du tro.

Mit klippekort er på 10 timer. Her betaler du stadig 8.500 kr. + moms (850 pr. time) – Til gengæld afregnes du pr. 15. minut, fremfor pr. time.

Du kan altid se dit forbrug på klippekortet. Jeg bruger systemet Effihub, som du får et login til.

Ofte kan jeg løse dit problem indenfor 24 timer.

Er dit site hacket eller andet akut, så tager jeg mig naturligvis af det med det samme.

Hvis i er en virksomhed eller organisation, hvor jeres “bagland” har særlige ønsker til betalingsbetingelserne, så finder vi en fornuftigt løsning på det.

Jeg kan ikke løse alle opgaver – men heldigvis har jeg et stærkt netværk nationalt som internationalt der kan hjælpe.

Jeg laver også hjemmesider. Hvis du kontakter mig, kan du få et par referencer som du kan se nærmere på.

Scroll til toppen