Kundeudtalelser

Keep it simple.

Her er ingen fancy logoer, men sandheden fra nogle af mine kunder.

Hos WTC advokaterne har vi haft fornøjelsen af at samarbejde med Kenneth gennem flere år.
Kenneth hjælper os løbende med tekniske udfordringer på vores hjemmeside, og han kan altid hurtigt sætte sig ind i de problemstillinger, der måtte være.
Kenneth er yderst hjælpsom, fleksibel og behagelig at arbejde sammen med. Jeg sender Kenneth mine varmeste anbefalinger.
Julie Bremholm Sørensen
WTC advokaterne A/S
Cushman & Wakefield I RED bruger Gazelle marketing / WP Assistance til både digital markedsføring og WordPress assistance. Kenneth er både dygtig, fleksibel og behagelig at arbejde med - og prisen er rimelig. Han har vores varmeste anbefalinger.
Malene Kihm
Cushman & Wakefield | RED
Vores oplevelse i IMCC med WP Assistance er at Kenneth er istand til at sætte sig ind i vores setup og derved kunne støtte op om vores udfordringer løbende i driften. Det er primært opsætning af vor hjemmeside og vedligeholdelse deraf samt løbende opgaver indenfor IT. Jeg ved at jeg med sikkerhed altid kan ringe eller skrive til Kenneth og så får vi hurtigt svar og en løsning. Det er det vi har brug for, og så er vi fri for at ansætte en IT kyndig så vi bruger vore ressourcer bedst muligt
Carsten Toft
IMCC Økonomi & Drift
Vi havde store udfordringer med vores nyhedsbrev i Mailchimp og set up i WordPress og det var det eneste der manglede, for at vi kunne gå i luften med vores nye hjemmeside. Vi fik hurtig hjælp en tidlig morgen og problemet blev løst hurtig og professionelt.
Ida Wandall Andreasen
MVA har trukket på kompetent assistance fra WP Assistance igennem flere år, og Kenneth leverede det afgørende bidrag til omlægningen af vores hjemmeside til det nuværende langt nemmere WordPress-format
David Munis Zepernick
Medicon Valley Alliance
Jeg har gennem 4 år samarbejdet med WP Assistance. Gennem alle tider, har jeg modtaget en verdensklasse service med en detaljeret forklaring på de punkter, der for almindelige mennesker ikke er så let at forstå. Jeg har fuld tryghed i, at mine sider er i gode og kompetente hænder.
Christian Bredahl
Salgsmani.dk
Jeg havde akut brug for WordPress-hjælp og WP Assistance kunne klare opgaven med det samme. Efter en times tid var problemet løst. Kæmpe anbefaling herfra!
Mikkel Rise
Risefilm.dk
Kenneth har givet yderst professionelt assistance i forbindelse med vores ejerforenings hjemmeside. Pris og ydelse har været rigtig god og de bestilte opgaver har været udført til tiden med en god aflevering af det tilpassede via en mundtlig gennemgang telefonisk over en internetforbindelse.
Kim Radmer
Munkehøj, Grundejerforening Gilleleje
Kontaktede WP via formular og blev indenfor et par timer ringet op omkring min udfordring. De var gode til hurtigt at finde en løsning på mit problem og der gik ikke længe før min hjemmeside var up to speed igen. Super god oplevelse!
Robert Krogh Steffensen
Vi stod med et akut problem en onsdag morgen og Kenneth hjælp os med det samme. Vi har nu fået en fast aftale i hus og kan sikrer os, at vores hjemmeside kører stabilt og sikkert igen. Tak for super fin assistance.
Helle Flindt Larsen
Jeg har arbejdet sammen med Kenneth i årevis og alle opgaver er blevet løst hurtigt, professionelt og altid indenfor aftalt tid. Kenneth er yderst kompetent og den perfekte sparringspartner. Altid har han udført opgaverne helt perfekt.
Ditte Borrlander
Webbryggeriet
Vi fik bygget vores nye website på cirka en uge. Perfekt. God og professionel service efterfølgende og en WP der bare virker. Dejligt
Palle Hansen
Net&Data
Kenneth fra dette firma, har udøvet service langt ud over, hvad man kan forvente af et sådant firma. Når man selv skal starte på, at lave sin egen hjemmeside, er det u undværligt, at have en dygtig konsulent, hvis man vil helt i mål. Så kan kun anbefale WP assistance Aps.
Bettina Bresnov
Kenneth Koustrup har ydet rigtig god assistance og rådgivning ifm.vores online-marketing aktiviteter.
Christian Gabriel
Axcess Nordic
Super professionel assistance leveret i et sprog og på en måde, som man kan forstå. Det har været en fantastisk god investering at få ryddet op i hjemmesiden og få nogle gode konkrete idéer til hvordan vi selv kan arbejde videre med tingene. Kan varmt anbefales.
Mikael Bjerrum
IMCC
Jeg bruger WP Assistance til mine 2 wordpress sites, når der er udfordringer, jeg skal have hjælp til. Det er en fornøjelse hver gang. Alt løses hurtigt og perfekt, og vi har en meget fin dialog omkring opgaverne. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Kenneth og WP Assistance.
Annette
Vi har brugt Kenneth flere år nu. Han er serviceminded og leverer altid hurtig og effektiv hjælp. Vi har både fået designet hjemmeside, vedligehold af samme og SEO. Alt spiller bare.
Peter Vedel Jensen
Hotel Lautrup Park
Scroll to Top